dimecres, 5 d’agost del 2009

AVANCEM CAP A LA LLIBERTAT

Benvingudes i benvinguts al petit espai de la xarxa virtual, dedicat a informar sobre l'acte estrella que enguany, presidirà la Diada Nacional a La Cellera de Ter.

La Marxa de Torxes, pretén ser un acte festiu, reivindicatiu, i participatiu. Un punt de trobada per els vil·latants i veïns dels pobles del costat, que tinguin ganes de sortir al carrer, torxa en mà, i omplir el carrer de llum. Una llum que reclami els nostres drets com a poble i el respecte per la nostra llengua i cultura que ja fa tres segles que volen eliminar aquells que des del país veí, només ens volen per seguir sent l'ase dels cops i que, una i altra vegada, continuem dient sí amb el cap cot a tot allò que des d'Espanya se'ns imposa.
Com ja hem dit, aquest és un acte reivindicatiu, i creiem que només amb iniciatives populars i amb la lluita perseverant, podrem fer que se'ns escolti i ens podrem sentir encara més forts per avançar cap a la independència total del nostre país.

És per això que us esperem la nit del 10 de setembre a la Cellera de Ter.

Aquesta no és la única marxa de torxes que es fa a la vigília de l'11, i és que aquest any es posa en marxa el projecte que du com a nom: MARXA DE TORXES PER LA INDEPENDÈNCIA. Aquest projecte pretén unir les marxes d'arreu del territori i fer que cada any que passi, es sumin més pobles i ciutats amb noves marxes i que aquest acte sigui un referent a tenir en compte en l'agenda d'actes patriòtics que es fan durant l'any.

www.marxadetorxes.cat

Salut i independència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada